Brazil Seu Zica Anaerobic Honey IBC12


SKOŘICE, JABLEČNÝ ŠTRŮDL, KARDAMOM


Země původu: Brazil
Farma: Seu Zica
Zpracování: Anaerobic honey
Odrůda: IBC12
Nadmořská výška: 980 m. n. m.
Profil pražení: Filtrovaná káva

Gramáž
250 g Více

Kód produktu: P00414

350 Kč s DPH
Není skladem

Při zpracování tohoto lotu se třešně oloupaly a následně byly fermentovány se 100% dužiny po dobu 90 hodin. Po fermentaci se třešně suší na betonových patios. Tento anaerobní proces fermentace v kávě oživuje kořenitou chuť a je tak mnohem hravější, než u klasických procesů zpracování. U brazilských káv je to opravdu znát! Kávy z nadmořské výšky menší než 1000 m. n. m. často bývají spíše sladší, s tóny čokolády a oříšků (samozřejmě záleží na spoustě dalších faktorů), díky fermentaci umí být i tyto kávy v chuti opravdu funky!

Pražírna Pikola
Země původu Brazílie
Proces zpracování Honey, Anaerobní
Profil pražení Omni roast