Brazil Ze Claudio Anaerobic Natural Catuai


VIŠNĚ, POMERANČOVÁ KŮRA, VANILKA



Chuťový profil, na který nejsme u káv z Brazílie zvyklí!

Země původu: Brazílie
Farma: Ze Claudio JS
Producent: José Claudio
Zpracování: Anaerobic Natural
Odrůda: Catuai 144
Nadmořská výška: 700 m. n. m.
Profil pražení: Filtrovaná káva

Gramáž
250 g Více

Kód produktu: P00328

390 Kč s DPH
Skladem
ks

Tato káva je příkladem, že i v nižší nadmořské výšce lze vypěstovat a zpracovat kávu, která bude chutnat skvěle, jen musíte vědět jak na to.

José Claudio odešel z domu v 18 letech, aby vydělal peníze a mohl si založit vlastní farmu. Když se vrátil a koupil malou farmu o rozloze 3 hektarů, nevěděl o pěstování kávy vůbec nic, a tak přemýšlel o pěstování zeleniny. Pěstování kávy v regionu Inpahim není příliš populární právě kvůli nižším nadmořským výškám. José se však na zemědělském summitu potkal s Inaciem Soaresem, který mu výrazně pomohl a vysvětlil, co obnáší vypěstovat excelentní kávu v těchto podmínkách. A výsledek? Skvělý!

Káva je zpracovaná naturální metodou, které předcházela velmi dlouhá dvanáctidenní anaerobní fermentace, která chuťový profil posunula hodně za hranice typických brazilských káv.

Pražírna Manhattan Coffee Roasters
Země původu Brazílie
Proces zpracování Anaerobní
Profil pražení Filtrovaná káva
Zrnková/Kapsle Zrnková káva