Colombia La Claudina #2 Extended Fermentation Natural Colombia&Caturra


ČOKOLÁDA S POMERANČEM, OSTRUŽINA, VÍNO


Země původu: Kolumbie
Producent: La Claudina
Zpracování: Extended Fermentation Natural
Odrůda: Colombia, Caturra
Nadmořská výška: 1 400 – 1 800 m. n. m.
Profil pražení: Filter roast

Gramáž
250 g
Více

Kód produktu: P00075

370 Kč s DPH
Skladem
ks

Tato káva pochází z lotu číslo 2 a byla vypěstována na farmě La Claudina. Po sběru třešně prošly fermentací ve vodě po dobu 24 hodin. Než se plody dostali do fáze sušení, byly ještě navíc 24 hodin fermentovány na vzduchu. Juanova produkce je jiná v tom, že oproti klasickému sušení používá sušičky se studeným vzduchem, které byly původně určeny na sušení ovoce. Sušení trvá několik dní s přesně nastavenou vlhkostí a teplotním rozmezím 25–40 stupňů Celsia. Hlavní část sušení se tedy odehrává zde, protože právě tento čas je klíčový pro výsledný chuťový profil. Ve výsledku ochutnáte skvělou a vyváženou naturální kávu.

Pražírna Round Hill Roastery
Země původu Kolumbie
Proces zpracování Natural, Anaerobní
Profil pražení Filtrovaná káva
Zrnková/Kapsle Zrnková káva