Colombia Montes de Tatamá Anaerobic Castillo, Yellow Caturra


MERUŇKY, KAKAO, ŠVESTKY


Země původu: Kolumbie
Farma: Montes de Tatamá
Zpracování: Anaerobic
Odrůda: Castillo, Yellow Caturra
Nadmořská výška: 1950-2100 m. n. m.
Profil pražení: Espresso

Gramáž
250 g Více

Kód produktu: P00423

350 Kč s DPH
Skladem
ks

Před tím, než jsou třešně vyloupány, se nechají fermentovat po dobu 24-48 hodin. Po vyloupání jsou umístěny do nádob bez přístupu kyslíku, kam se navíc přidávají bakterie mléčného kvašení a zrna jsou zde ponechána po dobu 48 hodin. Následně je káva vysušena v mechanických sušičkách.

Pražírna Nomad Coffee
Země původu Kolumbie
Proces zpracování Anaerobní
Profil pražení Espresso
Zrnková/Kapsle Zrnková káva