El Salvador Carlos Mendez Double Fermentation Natural Pacamara


BRUSINKY, ROOIBOS, GREP


Země původu: El Salvador
Producent: Carlos Mendez
Zpracování: Double Fermentation Natural
Odrůda: Pacamara
Nadmořská výška: 1350 m. n. m.
Profil pražení: Filter roast

Gramáž
250 g Více

Kód produktu: P00561

390 Kč s DPH
Skladem
ks

Jedná se o kávu odrůdy Pacamara, která byla pražírnou Manhattan objednána a na přání pražírny byla zpracována pomocí jejich vlastní metody. Při zpracování proběhly dvě fáze fermentace: 24 hodin aerobní a následně 24 hodin anaerobní fermentace. Poté byla káva pomalu sušena po dobu přibližně 40 dnů.

Výsledek v šálku je nádherný, čajové vlastnosti se setkávají s čistými ovocnými podtóny. Carlos může být na svou práci hrdý a jsme zvědaví, co můžeme očekávat další sezónu. 

Pražírna Manhattan Coffee Roasters
Země původu El Salvador
Proces zpracování Natural, Anaerobní
Profil pražení Filtrovaná káva
Zrnková/Kapsle Zrnková káva