Ethiopia Beloya Anaerobic JARC


BORŮVKY, MANGO, MLÉČNÁ ČOKOLÁDA


Země původu: Etiopie
Zpracovatelský závod: Beloya
Zpracování: Anaerobic
Odrůda: JARC
Nadmořská výška: 1720 m. n. m.
Profil pražení: Filtrovaná káva

Gramáž
250 g
Více

Kód produktu: P00500

360 Kč s DPH
Skladem
ks

Tato káva byla zpracována anaerobní metodou, která probíhá následovně. Nejprve se vytřídí nejzralejší třešně, které farmáři dopravili do zpracovatelského závodu. Poté jsou třešně umístěny do pytlů Grain Pro, ze kterých se odsaje vzduch. Zbytek vzduchu, který v pytlech zůstane zkonzumují mikroorganismy a vytvoří tak anaerobní prostředí, tedy prostředí, ve kterém není žádný vzduch. Takto uložené třešně se nechají fermentovat po dobu 18-24 hodin a poté se vytáhnou z pytlů a rozloží se na afrických postelích, kde se suší 2-3 týdny.

Pražírna Coffee Plant
Země původu Etiopie
Proces zpracování Anaerobní
Profil pražení Filtrovaná káva
Zrnková/Kapsle Zrnková káva