Honduras Las Lomas Anaerobic Natural Red Catuai


OSTRUŽINY, BÍLÉ HROZNY, CIDER


Země původu: Honduras
Farma: Las Lomas
Zpracování: Anaerobic Natural
Odrůda: Red Catuai
Nadmořská výška: 1600 m. n. m.
Profil pražení: Filtrovaná káva

Gramáž
250 g Více

Kód produktu: P00380

420 Kč s DPH
Skladem
ks

Při anaerobním zpracování se využívá fermentace, tedy nakvašování slupky a dužiny, díky čemuž káva dostane unikátní chuťový profil. Fermentace probíhá bez přístupu vzduchu v hermeticky uzavřených nádobách. Princip je jednoduchý. Dužina začne kvasit a kvasinky zkonzumují zbylý kyslík v nádobě, tím vznikne anaerobní prostředí, ve kterém se káva nechá několik dnů fermentovat. Po této fermentaci se třešně suší a poté se zrna vyloupou.

Pražírna Jonas Reindl
Země původu Honduras
Proces zpracování Natural, Anaerobní
Profil pražení Filtrovaná káva
Zrnková/Kapsle Zrnková káva