Výběrová káva - Proces zpracování - Anaerobní
Výběrová káva je káva, u které známe její původ a v odborném hodnocení získá alespoň 80 bodů ze 100 bodové stupnice. Svět výběrové kávy je velmi rozmanitý a zajímavý. Každý detail při pěstování, ale i pražení a přípravě ovlivňuje její chuť. Nabídku kávy neustále obměňujeme, abychom vám umožnili ochutnávat kávy ze všech koutů světa, pražené převážně v evropských pražírnách.
Pokud nevíte, kterou kávu zvolit, zkuste si přečíst náš článek, ve kterém vysvětlujeme chutě jednotlivých káv a jak který faktor chuť ovlivňuje.

Costa Rica Castro Natural Fermented Caturra
Skladem
390 Kč

Ethiopia Aricha Anaerobic Natural Kurume
Skladem
490 Kč

Honduras Las Lomas Anaerobic Natural Red Catuai
Skladem
420 Kč
Rychlé info

Ethiopia Semeon Abay Anareobic Kapsle
Skladem
300 Kč
Rychlé info

Panama Ninety Plus Anaerobic Kapsle
Skladem
520 Kč